Početna

O testu

O školi

Kursevi

Kontakt

ONLINE PRIJAVA

Image 01

Već šesnaestu godinu za redom, računski centar SystemPro organizuje testiranje za upis nove generacije učenika. Kao i svake godine, 30 učenika koji pokažu najbolje rezultate na testu osvaja potpuno besplatno pohađanje Škole programiranja za talentovanu decu, koja traje celu školsku godinu. Pri rangiranju se vodi računa o uzrastu dece, a deca koja na testu pokažu izuzetne rezultate a ne nađu se među prvih 30 imaju mogućnost da upišu školu po povlašćenim uslovima. Do sada je našu školu besplatno pohađalo preko 900 učenika. Položen test je neophodan uslov da se deca upišu u našu školu.

Testiranje je besplatno i održaće se u subotu, 22. septembra 2018. godine. Za testiranje mogu da se prijave odlični učenici osnovnih škola, od trećeg do osmog razreda, koji pokazuju posebna interesovanja za matematiku i informatiku. Kvalifikacioni test se sastoji od niza logičkih problema koje deca treba da reše u zadatom vremenu, ne obuhvata proveru školskog gradiva.

Test je u formi odabira jednog od šest ponuđenih oblika koji upotpunjuju sistem oblika dat sa leve strane. Na testu nema negativnih poena, tj. u slučaju pogrešnog odgovora dodeljuje se 0 poena. Svaki zadatak nosi podjednak broj poena. Primer zadatka sa testa dat je na slici ispod.


Primer zadatka sa testa.

Svi zainteresovani učenici mogu se prijaviti za polaganje testa putem ONLINE PRIJAVE ili na brojeve telefona 011/324-34-64, 011/324-46-35 i 011/324-45-22 , svakodnevno od 09 do 20h. Možete nas i lično posetiti u prostorijama SystemPro-a u Beogradu, u ulici Svetozara Markovića 24, I sprat, prijava je obavezna.

Očekujemo Vas!